"Renkli Atölyem" eTwinning Projesi "Canlanan Kuklalar" Etkinliği

"Renkli Atölyem" eTwinning projemizin yeni etkinliğinde öğrencilerimiz atık materyallerden renkli kuklalar yaptılar.

23.05.2021 560

2-A Sınıf Öğretmenimiz, Emine ÖZTÜRK'ün yürütmekte olduğu ve geçtiğimiz aylarda birçok renkli ve eğlenceli etkinliğe yer verdiğimiz "Renkli Atölyem" eTwinning projemizin bu ayki etkinliği "Canlanan Kuklalar" çalışmasıydı. Bu etkinlikte öğrencilerimiz atık materyaller ile kuklalar oluşturdular. Öğrencilerimizin yaratıcı düşünme ve el becerilerini büyük ölçüde geliştiren bu projemizde, öğrencilerimiz yine kendi hayal güçlerinin ürünü olan kuklalar oluşturdular, diledikleri gibi renklendirip süslediler. Öğrencilerimiz oluşturdukları kuklaları konuşturarak genel duygularını ve "Renkli Atölyem" projemiz hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Öğrencilerimizin renkli kukla diyaloglarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

23-05-202123-05-2021