"Türkiye Çocukları Korusu" eTwinning Projesi 23 Nisan Şarkıları

"Türkiye Çocukları Korosu" eTwinning projemizde öğrencilerimiz bu ay 23 Nisan şarkıları öğrendiler ve söylediler.

28.04.2021 877

Türkiyenin farklı illerindeki okullarla ortaklaşa yürütülen ve Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerle büyük bir koro oluşturmanın hedeflendiği "Türkiye Çocukları Korosu" eTwinning projesinde öğrencilerimiz yeni şarkılar öğrenmeye devam ediyorlar. Okulumuzda 2-A sınıfı öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK'ün yürütmekte olduğu projemiz kapsamında öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şarkıları öğrendiler. Öğrencilerimiz, öğrendikleri bu güzel şarkıları Çocuk Bayramı'nda sergilediler. Öğrencilerimizin coşkulu ve renkli performanslarını aşağıdaki videolarda izleyebilirsiniz.