"Türkiye Çocukları Korusu" eTwinning Projesi

Okulumuzda 2-A sınıfı öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK koordinatörlüğünde yürütülmekte olan "Türkiye Çocukları Korosu" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz yeni şarkılar öğrenmeye devam ediyor.

11.03.2021 189

Türkiye'nin farklı illerindeki öğrencilerle buluşarak müziksel faaliyetlerde bulunup büyük bir koro oluşturmayı hedeflediğimiz "Türkiye Çocukları Korosu" eTwinning projesinde, öğrencilerimiz her hafta yeni şarkılar öğrenmeye devam ediyorlar. Proje ortaklarımızdan Müzik Öğretmeni Muharrem BAZ'ın her cumartesi saat 14.00'te canlı yayında verdiği derslerle öğrencilerimiz "Türkiye Çocukları Korosu"na katılıyorlar. Öğretmenimiz Emine ÖZTÜRK rehberliğinde öğrencilerimiz canlı yayınların takibini yaparak eğlenerek şarkı söylemeyi öğreniyorlar.

2-A sınıfından öğrencilerimizin, koro şarkılarımızdan "Haydi Sen de Katıl Bize Gel Arkadaşım"ın neşe dolu performansını aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.

11-03-2021
11-03-202111-03-2021