Zümrütevler İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi hayata hazırlayan, gelişme ve yenileşmeden nasibini alan bir nesil yetiştiren, öğrencilerimizin sosyal kültürel açıdan ve öz güven bakımından kendini ifade edebilen, kendiyle barışık, başarılı bireyler olarak yetiştirebilen bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemi içerisinde, çağın gerektirdiği gelişmişlik düzeyini yakalayan ve daima ileriyi hedefleyen, kendini yenileyebilen, paylaşımcı, kendine güvenen, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 11 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 14 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesine yerleşti. 2 uluslararası, 2 İstanbul, 2 Maltepe ve 11 okul projesi ürettik. Atletizmde Maltepe ilçesinde yıldızlar ve küçüklerde takım halinde ikincilik ve dördüncülük elde ettik.

Saatler: 09.00-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İstanbul Okuyor; Ben okuyorum, Dilimizin zenginlikleri,Misafirim öğretmenim projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e Twinning projesi

Telefon - 02164419490

WEB - https://zumrutevler.meb.k12.tr

Adres - Karaca Cad./Sarıçam Sok. No18 Zümrütevler/Maltepe/Istanbul Türkiye

Adres - Karaca Cad./Sarıçam Sok. No18 Zümrütevler/Maltepe/Istanbul Türkiye

Ulaşım Dolmuş ve belediye otobüsleri çok sık aralıklarla sefer düzenlemektedirler.19Z, 133N, KM43 ve KM44 otobüsleri ile Maltepe´den kalkan Zümrütevler minibüsleri,Zümrütevler İlkokulu durağından geçerek okulumuza ulaşımı sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 3 km dir. Okulumuz İstanbul´un güzel ve ulaşımı kolay olan Maltepe ilçesinde bulunmaktadır.